четвер, 30 квітня 2020 р.

Три ідеї STEАM-проектів, які сподобаються школярам будь-якого віку

Як перетворити звичайний шкільний кабінет на творчу лабораторію? Як цікаво пояснити складні наукові принципи школярам та захопити їхню увагу протягом уроку? Над цими питаннями неодноразово замислювався кожен учитель. Допомогти в цьому зможе освітній підхід STEM, зокрема, окремий його напрямок STEАM. «Освіторія» пропонує покрокову інструкцію для створення шкільних STEM-проектів з оптики — віртуальної 3D-реальності, кольорових тіней і калейдоскопа.


STEM — освітній підхід, в який інтегровані чотири галузі (наука, технології, проектування і математика). Його головна мета — показати практичне використання теоретичних знань з точних наук та буквально на пальцях пояснити складні наукові принципи.
STEAM (STEM + Art — мистецтво) — напрямок STEM, в який нарівні з іншими інтегроване мистецтво. Його мета — показати, як взаємопов’язані наука, технології та мистецтво.
Запропонуйте учням 
реалізувати захопливі STEАM-проекти, під час роботи над якими вони зможуть застосувати знання з точних наук на практиці, проявити творчість і кмітливість, а також осягнути закони оптики, безпосередньо побачивши, як вони працюють. 

Голографічне 3D-зображення

Немає коментарів:

Дописати коментар